EKS LKW Piese Auto – ALEGEREA CORECTA!

EKS LKW Piese Auto este alegerea corecta in privinta furnizorului dumneavoastra de piese pentru camioane, TIR-uri, autocare, microbuze sau remorci.

EKS LKW Piese Auto este unul dintre importatorii majori de piese auto in acest sector, furnizand elemente pentru motor, cutia de viteze, diferential, pentru sistemele de franare, suspensie, directie, si transmisie. Pe langa acestea, mai furnizeaza compresoare, alternatoare, elemente pentru sistemul electric, diverse accesorii, supape de aer, piese de caroserie, lubrifianti si filtre.

Respectul fata de client, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite au fost factorii importanti care au transformat afacerea de familie deschisa in anul 1990 intr-o companie cu distributie nationala.

Astazi, EKS LKW Piese Auto asigura livrarea imediata a majoritatii produselor, posibila prin mentinerea unui stoc permanent al produselor cu rulaj frecvent. Pe langa punctele de distributie din tara, este asigurata livrarea a doua zi in oricare oras al tarii prin serviciile de curierat rapid. Condiitiile de livrare, termenele de plata si discounturile oferite se numara printre atuurile companiei.

Contacteaza-ne!